Von Dur restoration 

STRALEN EN ONTLAKKEN: 

We stralen alle plamuur en rotte delen weg. Onderdelen die gevoelig zijn voor kromtrekken, ontlakken we eerst. Vervolgens lassen we de nieuwe delen in of maken het nieuw na. Na het laswerk stralen we de carrosorrie van de auto opnieuw. Vervolgens schooperen we de carrosserie. Dat is een behandeling, ook wel vlamverzinken genoemd, om roestvorming te voorkomen. De optimale bescherming na het stralen van de oldtimer.

LAKKEN: 
Na het schooperen maken de carrosserie helemaal strak, plamuren en schuren en brengen epoxy primer aan. Dat is een roestwerende grondverf. Daarna brengen we de lak aan in verschillende lagen zodat de carrossorie er strak uitziet. 

CHASSIS  THERMISCH VERZINKEN- POEDERCOATEN: 

Het chassis wordt gestraald en indien nodig
vindt worden delen vervangen. Vervolgens poedercoaten of verzinken wij het chassis. 


 

 

gallery/busje t12
gallery/busje 12
gallery/thermisch verzinken1

MOTORBLOK REVISIE:

Het motorblok wordt volledig gedemonteert van alle motordelen en vervolgens worden alle delen grondig gereinigd en geinspecteerd. De hoofdcomponenten, zoals het motorblok, cilinderkop, de krukas en de drijfstangen, worden machinaal bewerkt en getest met de meest moderne machinesNadat alle onderdelen weer schoon en gereviseerd  zijn, wordt de motor  weer geassembleerd met nieuwe onderdelen, zoals zuigers, lagers, klepgeleiders, oliekeerringen,  pakkingen en distributieriem.

REVISIE DRAAIENDE DELEN:

.Alle draaiende delen zoals schakelbak, wiellagers, remsysteem,  stuurinrichting worden gedemonteerd nagelopen en gereviseerd.

 

 

 

 

gallery/spuiten 2
gallery/motorrevisie 2
gallery/revisie bak1
gallery/spuiten1
gallery/willy3
gallery/t!
gallery/landrover

BEKLEDEN VAN DE AUTO:

De oldtimers hebben vaak doorgezakte autostoelen met een versleten leren of stoffen bekledin.  We brengen de stoel en interieur weer nieuw leven in. Met een uiterlijk dat helemaal door uw smaak wordt bepaald. Natuurlijk worden de vulling, het verenpakket en het stoelframe in de renovatie meegenomen.

 

gallery/mercedes
gallery/bekleding-mercedes oldie